Planten / Zaden

Wij bieden een ruim assortiment planten aan.

In het noorden zijn wij een van de grootste leveranciers van Groente planten, kruiden, fruit en planten voor in de kas. Gedurende het seizoen dat afhankelijk van het weer begint rond begin maart en eindigd rond eind september hebben wij ruim 50 soorten groente planten, 30 soorten kruiden en 50 soorten fruitbomen en klein-fruit in voorraad. Vanaf eind april leveren wij ook een groot aantal planten voor in de kas. Oa. Komkommer, tomaat, paprika, aubergine etc. Een deel hiervan kan ook prima buiten worden geplant.

In de zomermaanden bieden wij een ruim assortiment kuipplanten, eenjarige zomer-bloeiers en planten voor bloembak en bloemenperk. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige planten van gerenommeerde kwekers. Het assortiment beslaat ruim 100 soorten. In het voor en najaar zijn ook violen en andere voor- en najaars-bloeiers aanwezig.

Ook voor de siertuin hebben wij een ruim assortiment vaste planten, bodembedekkers, heesters, struiken en bomen. Naast het ruime voorradige assortiment is op bestelling bijna alles leverbaar. Ook levering van graszoden is mogelijk. Deze worden altijd op bestelling gelevert ivm de korte periode waarbinnen gesneden zoden gelegd moeten worden.