Wie zijn wij:

Bos Park en tuin techniek BV is  het adres in Roden en omstreken voor alles op tuingebied.  Wij hebben ons gespecialiseerd op natuurlijke en biologische producten. Maar natuurlijk kunt u ook voor andere zaken uitstekend bij ons terecht. Planten, zaden, meststoffen, gereedschappen, tuinhout, bestrating en nog veel meer.Ook staan wij al ruim 50 jaar bekend om de verkoop, onderhoud en reparatie van oa. tuinmachines van een aantal gerenomeerde merken voor de particuliere en professionele gebruiker.Kortom:

Bos Park & Tuin techniek Alles voor uw tuin.

Kwaliteit, service en advies.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Van onze producten mag u kwaliteit verwachten. Of het nu gaat om onze top-producten of om de standaard-lijn, wij zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt voor de prijs die u betaalt. Heeft u wensen, maar weet u niet precies wat u wilt, wij adviseren u bij uw aankoop zodat u krijgt wat u nodig heeft. Heeft u een specifiek probleem? Wij zoeken waar mogelijk voor u naar een oplossing. Service is voor ons net zo belangrijk als voor u. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of reparatie.

Leveringen en bestellingen

Op dit moment leveren wij geen producten via deze site. Particuliere klanten kunnen van maandag tm zaterdag terecht in onze winkel in Roden. Levering is alleen mogelijk in de omgeving van Roden. Er worden op dit moment (nog) geen producten verstuurd. Voor profesionele klanten in de omgeving Roden is er de mogelijkheid een inlog-code aan te vragen zodat u online kunt bestellen. U kunt dan ook online een deel van het assortiment bekijken. Wij proberen dit op termijn uit te breiden.

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te mogen ontvangen

Hotse van Wijk
Bos Park en Tuin techniek BV